Escape room

Twee zenuwslopende escape rooms en één spectaculaire ontsnappingstocht in het bos: Escape the Forest…

Kies voor één van de 2 escape rooms of voor Escape the Forest (open air)

Het enige wat je hebt meegekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur tijd om jezelf en je teamgenoten te bevrijden uit deze benarde situatie… Bespreek met elkaar hoe de aanwijzingen jullie naar de juiste oplossingen leidt, alleen dan hebben jullie een kans op ontsnapping!

Aantal personen

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3 – 16 personen. Escape The Forest kan gespeeld worden met 7 tot 13 personen. Grotere groep? Dat is geen probleem. Er zijn genoeg andere teambuildingsactiviteiten die we in kunnen zetten, terwijl een deel van de groep zich in de escape room bevindt. Een drankje of hapje aan de bar of op het terras behoort ook tot de mogelijkheden.

Kosten

De kosten van activiteiten binnen een bedrijfstraining, teambuilding of teamtraining variëren. Ze zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de rest van jullie programma. Daarom vragen we je contact met ons op te nemen voor meer informatie over prijzen. Telefonisch of per mail informeren we je hier – geheel vrijblijvend – graag verder over.

wi-876