Menu Sluiten

Over ons

Gasten met bijzondere trainingen, teambuilding en activiteiten letterlijk en figuurlijk in beweging zetten, zodat ze genieten van een bijzondere dag, maar ook iets van zichzelf en over elkaar te ontdekken…Dat is ons doel! Dit doen we door het aanbieden van trainingen en teambuilding met een actief karakter. Het is ons streven om voor onze gasten een aanbod te creëren waar je warm van wordt.

Onze locatie in Twente, Overijssel is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Op ons terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en we hebben een sportherberg met 24 tweepersoonskamers. In de Wilgenweard vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor teambuilding en trainingen, maar ook voor workshops en vergaderingen.

wilgenweard
Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Onze missie

We streven ernaar onze gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten, zodat ze genieten van een bijzondere dag, maar ook iets van zichzelf ontdekken:
We bevinden ons midden in de natuur en gebruiken de bossen, de heuvels en het water als locatie voor onze activiteiten en evenementen. Respect voor de natuur is voor ons van groot belang bij de dingen die we organiseren, we maken daarom milieubewuste keuzes bij alles wat we doen.

Onze visie

o Onze gasten voelen zich welkom bij ons en worden gastvrij ontvangen.
o We staan open voor wensen en ideeën van onze gasten en passen onze bedrijfsvoering en producten hier zoveel mogelijk op aan.
o We ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord.
o We laten medewerkers zoveel mogelijk presteren vanuit hun natuurlijke rol en persoonlijke kwaliteiten.
o Veiligheid is belangrijk bij alles wat we doen, daarom voldoen we aan de vigerende normen voor veiligheid voor de buitensport.
o Onze klanten en opdrachtgevers staan centraal vanaf ons eerste contact met hen.

Teambuildingspad De watertoren