Menu Sluiten

Onze werkwijze

In principe is er altijd een coach aanwezig die jullie begeleidt (sommige activiteiten kunnen ook zonder trainer/coach geboekt worden. Deze activiteiten worden dan begeleid door een activiteitenbeleider).

De coach reflecteert de opdrachten met de groep. Hij houdt de groep een spiegel voor en laat ze terug kijken naar het eigen gedrag en handelen, maar ook naar het gedrag en handelen van elkaar. Hij leert hen de verschillende rollen van ieder individu te herkennen en vooral daarmee om te gaan. Hierdoor is er snel resultaat in de  persoonlijke ontwikkeling van ieder individueel teamlid. Vooral ook zal een individueel teamlid leren hoe hij of zij functioneert in een team.

Tijden de coachingstrajecten met groepen wordt gebruikt gemaakt van diverse ontwikkelingstheorieën, zoals de Teamrollen theorie van Belbin, de Leercyclus van Kolb en Kernkwadranten.

Persoonlijk contact

Op deze website vind je ons aanbod van trainingen en teambuilding activiteiten. We hebben arrangementen, maar een programma op maat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Jij kent de wensen en behoeftes van de groep immers het beste. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je kunnen voorzien van meer informatie, een prijsopgave of offerte. Onze trainer Tom kan al jullie vragen beantwoorden en staat ook open voor een persoonlijke afspraak, zodat jullie ideeën en wensen mondeling met elkaar kunnen bespreken.

Bedrijfstrainer Wilgenweard