Wat maakt ons uniek?

We durven best te stellen dat onze teambuilding en trainingen uniek zijn. Ons pand is bijzonder en we worden omringd door sportieve faciliteiten, bos en water. Deze ambiance is hoe dan ook bepalend voor de sfeer tijdens jullie teambuilding of training. Teams motiveren en uitdagen zit in ons DNA en hierdoor weten we als geen ander wat belangrijk is voor een geslaagde teambuilding of training.

Bij ons is geen training hetzelfde. Ieder team of bedrijf is uniek en hier passen wij ons aanbod op aan. Met buitensport als belangrijk middel om doelen te bereiken.

En wat maakt ons nog meer bijzonder?

o Bedrijfstrainers ‘in huis’ die vanaf het eerste contact meedenken en zo dus een programma op maat kunnen opstellen;
o We hebben een enorm aanbod van activiteiten om toe te voegen aan het programma;
o Teambuilding en trainingen kunnen bij ons gemakkelijk gecombineerd worden met vergaderen: we hebben vergaderruimtes en arrangementen;
o Onze twee koks zorgen voor gezond en lekker eten, drinken en hapjes tijdens jullie verblijf;
o Topsport zit in ons DNA (we hebben zelfs een voormalig topatleet in dienst) en dit maakt onze sportieve bedrijfstrainingen inhoudelijk sterk en uniek;
o Al bijna 15 jaar ontvangen wij bedrijven voor trainingen en teambuilding: onze ervaring, kennis en de feedback van gasten gebruiken we continue om ons aanbod te verbeteren.
o Overnachten na of tijdens een training of teambuilding is mogelijk: we hebben 24 tweepersoonskamers voor je beschikbaar.

wat maakt ons uniek