Menu Sluiten

Samenwerkingsopdrachten

Image

Een locatie, een paar balken, enkele pylonnen, onze bedrijfstrainer en jouw team: Daarmee bouw je aan een sterk team!

De ogenschijnlijk eenvoudige samenwerkingsopdrachten vragen een goede samenwerking, communicatie en vertrouwen in elkaar, zodat je op een leuke manier werkt aan sterk team!

Teambuilding

Samenwerkingsopdrachten zijn bij uitstek geschikt voor een bedrijfstraining of teambuilding. Ze bieden inzicht in groepsprocessen en onderlinge communicatie. Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe wordt er gecommuniceerd, is er een plan? En wat zijn de rollen van de deelnemers?

Doelgerichte Samenwerkingsopdrachten

Op het oog lijken de samenwerkingsopdrachten misschien eenvoudig, maar alleen door samenwerking en goede communicatie kunnen ze slage; Een ideale manier om inzicht te krijgen in teamrollen en -processen.

Op ons eigen activiteitenterrein bieden we verschillende samenwerkingsopdrachten aan.
Iedere opdracht duurt ongeveer een kwartier. samen met jou bepalen we hoeveel opdrachten er passen binnen jullie programma.

Kosten

De kosten van de samenwerkingsopdrachten hangen af van het programma dat jullie kiezen. Ze zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de rest van jullie programma. Neem daarom contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte op maat.