Menu Sluiten

Management kamp voor het Hbo of de Universiteit organiseren?

Voor studenten is een management kamp een unieke manier om elkaar beter te leren kennen, om leiderschapsstijlen in kaart te brengen of om te werken aan teambuilding. Al jaren ontvangen wij studenten van het Hbo en de Universiteit voor hun schoolkamp. Ons aanbod sluiten we steeds aan op hun specifieke wensen en verwachtingen.

Programma op maat

Samen met de organisatie van jullie schoolkamp stellen wij een programma op maat samen. Dit kan een kamp zijn waarbij een groot deel van het programma door de leerlingen zelf georganiseerd wordt. Docenten begeleiden dit proces. Ook organiseerden wij al veel schoolkampen waarbij studenten gedurende het hele kamp geanalyseerd werden. Wat zijn hun specifieke kwaliteiten, wat zijn de rollen in het team en waar is verbetering mogelijk?

In overleg met de organisatie wordt bepaald welke activiteiten het beste passen bij jullie groep en bij de doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen als het teambuildingspad, een GPS-tocht met teambuildingsopdrachten, samenwerkingsopdrachten, een oriëntatierun, een escape room of flashback. Het is ook mogelijk dat onderdelen uit onze sportieve teambuildingen goed passen, hier kijken we samen naar.

Ervaren medewerkers

Gedurende het programma zetten we onze gespecialiseerde medewerkers in: trainers, coaches, buitensportinstructeurs en koks. Zij werken graag met jonge mensen en hebben hier ook veel ervaring in.

Overnachten

teamtraining scholenOvernachten tijdens een (management)kamp is mogelijk, we hebben 24 hotelkamers tot jullie beschikking. Buiten slapen in een zelf gemaakt tentenkamp is ook bijzondere toevoeging. We deden dit al vaker met studenten en dit zorgde niet alleen voor lol en gezelligheid, maar ook voor nog meer binding en cohesie.

Wat zeggen onze partners

Docent Fred van ROC Deltion Zwolle:
“Alle mensen moeten de kans krijgen om minimaal een keer een tweedaagse te doen bij Bedrijfstrainer (van de Wilgenweard), om zo de vaardigheden te leren die ze nodig hebben voor de 21e eeuw.”

Docent Jurgen van TMO Doorn:
“Bij Bedrijfstrainer (van de Wilgenweard) vonden wij een plek om dat wat we met onze studenten willen (training gericht op samenwerking en leiderschap) perfect uit te kunnen voeren. En we voelen ons hier altijd geweldig welkom!”

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!