Menu Sluiten

Sportieve teambuilding in Overijssel of Twente organiseren? De ultieme tips!

Drie, twee, één…. daar schiet je tussen de obstakels door, terwijl je de rubberen pijlen die op je worden afgevuurd ontwijkt. Dekken jouw collega’s je voldoende? Werkt jullie afgesproken tactiek? De adrenaline giert door je lijf, deze Shoot Out wil je winnen! Zie jij zo’n sportieve teambuilding in Overijssel of Twente wel zitten?

Onder de vlag ‘Bedrijfstrainer.nl’ bieden wij teambuilding en bedrijfstrainingen aan waarbij buitensport een belangrijk onderdeel van het programma is. Onze teambuilding is een mix van binnenonderdelen (bijv. theoretisch kader, persoonlijkheidstesten, gesprekken), maar wordt altijd aangevuld met sportieve, outdoor elementen. Denk hierbij aan een mountainbiketocht met gids, een survivaltraining, escape room, samenwerkingsopdrachten of een shoot out. Deze outdoor activiteiten vragen om krachtinspanning, maar ook om samenwerking en vertrouwen in elkaar. Wie helpt wie, welke rol pakt iedere deelnemer en welke tactiek wordt er ingezet om – met elkaar – het beoogde eindresultaat te behalen?

Sportieve teambuilding

Wat maakt ons trainingsaanbod zo bijzonder?

Bedrijfstrainer.nl is een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard. Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagend, sportief teambuildingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma!

Activiteiten Sportieve teambuilding

De activiteiten hieronder kunnen een onderdeel vormen van jullie sportieve teambuilding. Heb je andere ideeën of wensen, laat het dan vooral weten! Jij kent de groep tenslotte het beste.
Mountainbiketocht met gids

Bootcamp training

Shoot out

Survivaltraining

Kayakpolo

Fort Boyard

Expeditie Robinson

Escape Room

Teambuildingsopdrachten

Teambuildingspad

GPS-tocht met teambuildingsopdrachten

Teambuilding op maat

Teambuilding en werkkostenregeling

“Valt ons bedrijfsuitje met teambuilding nou binnen of buiten de WKR?” Als organisator van bedrijfstrainingen en teambuilding stellen bedrijven ons regelmatig dit soort vragen over de Werkkostenregeling (WKR). Daarom schreven we deze blog, waarin je precies leest hoe je een bedrijfstraining of bedrijfsuitje organiseert die buiten de WKR valt. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!