Menu Sluiten

Teambuilding met escape room organiseren?

Bij teambuilding staat samenwerking centraal. Dat kan door een training of door samenwerkingopdrachten. Maar origineler is het om eens een spannende escape room toe te voegen aan het programma! Jij en je collega’s worden opgesloten in een bunker. Het enige wat jullie hebben meegekregen zijn een paar aanwijzingen. En maximaal één uur de tijd om opdrachten uit te voeren en de deur te openen….

Escape room Overijssel

De escape room van de Wilgenweard is een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Een spannend decor waarin je allerlei raadsels moet oplossen om jezelf te bevrijden. De escape room is geschikt voor groepen tussen de 3 en 8 personen. Grotere groep voor je teambuilding? Geen probleem! Een deel van de groep gaat de escape room in en de overgebleven collega’s kiezen voor andere activiteiten die perfect passen in een teambuildingsprogramma. Zoals een gps-tocht met teambuildingsopdrachten, een oriëntatierun of samenwerkingopdrachten.

wi-876

Teambuilding met overnachting

De escape room bij De Wilgenweard wordt ook regelmatig ’s avonds geboekt. Met collega’s werken aan samenwerking en vertrouwen in de escape room en daarna tijd voor ontspanning door een drankje aan de bar. Overnachten na een teambuildingsprogramma is bij ons mogelijk. Door je teambuilding te spreiden over twee dagen ontstaat er meer ruimte voor diverse teambuildingsopdrachten of sportieve activiteiten, maar ook voor goede gesprekken en lekker eten en drinken!

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!