Menu Sluiten

Teambuilding outdoor in Overijssel of Twente organiseren? De ultieme tips!

Daar sta je te wiebelen, op een smalle plank 40 centimeter boven de grond. Vier van je collega’s staan – bepakt met touwen en ander materiaal – op een plateau vlakbij en schreeuwen tips, zodat ook jij veilig bij hen aankomt. Er wordt druk overlegd, de één weet het nog beter dan de ander en ondertussen houdt jullie teamleider de tijd scherp in de gaten. Zie jij zo’n spannende outdoor teambuilding in Overijssel of Twente wel zitten? Lees dan door voor meer informatie! 

teambuildingspad 4

Onder de vlag ‘Bedrijfstrainer.nl’ bieden wij teambuilding en bedrijfstrainingen aan waarbij buitensport een belangrijk onderdeel van het programma is. Onze teambuilding is een mix van binnenonderdelen (bijv. theoretisch kader, persoonlijkheidstesten, gesprekken), maar wordt altijd aangevuld met outdoor elementen. Denk hierbij aan een mountainbiketocht met gids, een survivaltraining, escape room, samenwerkingsopdrachten of een shoot out. Deze outdoor activiteiten vragen om krachtinspanning, maar ook om samenwerking en vertrouwen in elkaar. Wie helpt wie, welke rol pakt iedere deelnemer en welke tactiek wordt er ingezet om – met elkaar – het beoogde eindresultaat te behalen?

Wat maakt ons trainingsaanbod zo bijzonder?

Bedrijfstrainer.nl is een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard. Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagend, actief teambuildingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma!

teambuilding

Activiteiten

De activiteiten hieronder kunnen een onderdeel vormen van jullie outdoor teambuilding. Heb je andere ideeën of wensen, laat het dan vooral weten! Jij kent de groep tenslotte het beste.
Activiteiten

Mountainbiketocht met gids

Bootcamp training

Shoot out

Survivaltraining

Kayakpolo

Fort Boyard

Expeditie Robinson

Escape Room

Teambuildingsopdrachten

Teambuildingspad

GPS-tocht met teambuildingsopdrachten

Teambuilding en werkkostenregeling

“Valt ons bedrijfsuitje met teambuilding nou binnen of buiten de WKR?” Als organisator van bedrijfstrainingen en teambuilding stellen bedrijven ons regelmatig dit soort vragen over de Werkkostenregeling (WKR). Daarom schreven we deze blog, waarin je precies leest hoe je een bedrijfstraining of bedrijfsuitje organiseert die buiten de WKR valt. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

teambuildingspad 6

Prijzen

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!