Menu Sluiten

Teambuildingspad

Onder begeleiding van onze professionele trainers leggen jullie een teambuildingspad af op 40 centimeter hoogte. Onderweg vinden jullie 7 obstakels die je alleen door samenwerken, goede communicatie en vertrouwen kunt passeren. En het materiaal wat jullie onderweg mee moeten nemen maakt dit alles nog een tandje moeilijker. Maak met je team een plan, communiceer, wees creatief en vertrouw elkaar… alleen dan kan deze opdracht slagen. Een mooie spiegelopdracht voor de doeners én de denkers in jullie team.

Kosten
De kosten van activiteiten binnen een bedrijfstraining, teambuilding of teamtraining variëren. Ze zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de rest van jullie programma. Daarom vragen we je contact met ons op te nemen voor meer informatie over prijzen. Telefonisch of per mail informeren we je hier – geheel vrijblijvend – graag verder over.

teambuildingspad bij de watertoren van de Wilgenweard3 teambuildingspad 6teambuildingspad 2 teambuildingspad 3 teambuildingspad 1 teambuildingspad 4