Menu Sluiten

Teamtraining

Wat maakt ons uniek?

Teamtraining Een teamtraining helpt jouw team zich te ontwikkelen. Natuurlijk ontwikkelen medewerkers zich het hele jaar door: door samen aan opdrachten te werken, door gesprekken met elkaar en met klanten, door de dynamiek in de groep en door (zelf)reflectie. Maar het is waardevol om iemand van buitenaf mee te laten kijken naar deze ontwikkelingen.

Een externe trainer ziet vaak beter wat de kennis en vaardigheden zijn van teamleden en dus ook waar sterktes, zwaktes, kansen en mogelijkheden liggen. Op het gebied van communicatie, samenwerking, leiderschap en coaching.

Wat maakt ons uniek?

De trainers van De Wilgenweard zijn zeer ervaren in het trainen van groepen op al deze vlakken. Buitensport en samenwerkingsopdrachten vormen een belangrijk middel tijdens onze trainingen.

We voegen bijvoorbeeld survival elementen of een managementgame toe aan het programma. En nieuw is ons teambuildingspad op een historische locatie.

Hier vind je een overzicht van de teamtrainingen die wij aanbieden. Heb je andere ideeën of wensen, laat het dan vooral weten! Jij kent de groep tenslotte het beste.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een programma op maat.

Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!