Heidag

heidag

Een heidag organiseer je op een locatie die prikkelarm is. Zodat deelnemers in alle rust kunnen deelnemen aan een vergadering, seminar, lezing of training. Even weg van de vaste werkplek zorgt vaak voor frisse ideeën. Vergaderen in een luxe jachthut, in de natuur, op een rondvaartboot of op één van de terrassen aan de Regge: het is bij ons allemaal mogelijk. Ons pand is jullie uitvalsbasis, maar in de omgeving zijn prachtige plekken die dus ook buiten volop inspiratie bieden voor een succesvolle heidag.

Het programma van jullie heisessie kan goed uitgebreid worden met bijvoorbeeld een creatieve workshop, teambuildingactiviteit of bedrijfstraining. Er zijn opties genoeg: we hebben verschillende vergaderzalen, sessies voor één dag of voor meerdere dagen inclusief overnachting. En voor kleine en grote groepen, tot maximaal 120 personen.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!