Vergaderzalen

Bedrijfstrainer is onderdeel van De Wilgenweard. Onze unieke locatie beschikt over 3 (vergader)zalen voor groepen van 2 tot 120 personen. Vergaderen in een luxe jachthut, in een natuurlijk ingerichte Reggezaal of bij aangename temperaturen op één van onze terrassen aan de Regge? Bekijk deze virtuele tour voor een impressie of lees hieronder meer over de mogelijkheden van onze (vergader)zalen.

Jipkesbeltzaal

In de Jipkesbeltzaal waan je je in een luxe jachthut (met bedstee!). Veel hout, balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op het water en het bos.
Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi
Geschikt voor maximaal 40 gasten

Reggezaal 1

Reggezaal 1 is een vergaderruimte voor kleine groepen. Koeien op de muur, huiden gespannen op het plafond, lichte kleuren: de ruimte ademt een natuurlijke sfeer.
Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi
Geschikt voor maximaal 20 gasten

Reggezaal 2

Ook Reggezaal kenmerkt zich door natuurlijke tinten, kleuren en materialen. Deze ruimte is echter een stuk groter dan Reggezaal 1.
Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi
Geschikt voor maximaal 50 gasten

Reggezaal 1 en Reggezaal 2 vormen zonder tussenwand één grote ruimte waar we maximaal 80 gasten kunnen ontvangen voor een vergadering.

Vergaderen aan of op het water

Rondom de Wilgenweard vind je verschillende terrassen. Ze kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden voor een vergaderarrangement. Het terras aan de voorzijde kijkt uit op het water, hier vind je ook de Biergarten. Het terras aan de achterzijde heeft uitzicht op ons activiteitenterrein. Op alle terrassen geniet je van lekkere hapjes en drankjes, of van eten dat je zelf bereidt op de bbq of in de pizzajolly.
Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van onze vergaderzalen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

vergaderen aan het water